Ett par Focal kanske?

Är av någon anledning alltid på jakt efter ett par nya hörlurar. Trots att jag är mer än nöjd med mina AKG, speciellt nu efter att Totenfresser så professionellt lagat dom med lim och krympslang. Men när jag nu fått upp ögonen för högtalarspecialisten Focals första par hörlurar så suger det allt lite i köptarmen.

Focal Spirit One heter dom och jag tycker att dom ser mycket trevliga ut. Och låter dom lika bra som sina högtalarsläktingar så kan detta mycket väl bara vara början på Focals äventyr i hörlursland.

http://www.focal.com

2 svar till “Ett par Focal kanske?

  1. De där såg ju mycket trevliga ut måste jag tillstå. Vad hamnar riktpriset på ett par sådana lurar tro? Trots att man har två par fina AKG-lurar till förfogande så har även jag en febless för just hörlurar. …vilket egentligen är väldigt konstigt med tanke på att jag använder de jag redan har alldeles för lite. Det har väl att göra med att min fru gillar att kommunicera medelst språk framför exempelvis papperslappar eller någon slags IM-tjänst…

    • Ligger på drygt 2000kr. Lagom pris på ett par lurar av bättre sort.

      En fru som använder språk via munnen? Du får konvertera henne till IM-standard så att du kan använda dina fina AKG lite mer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s