En skiva ur arkivet (del 4)

Låt mig få presentera Defaced Creation och deras eminenta platta Serenity In Chaos från 1999:

Här snackar vi Deicide-dyrkan när den är som bäst. Från öppnande Baptised In Fire till avslutande Fall så manglas det på ett sätt som får en att minnas hur bra Deicide själva var en gång i tiden. Men samtidigt så lyckas grabbarna lägga till något eget hela tiden så att det inte blir en ren karbonkopia av det hela. Defaced Creation hann tyvärr bara med att släppa en fullängdare  innan dom splittrades men som tur var så gjorde fyra av medlemmarna det enda rätta och bildade ett nytt band, det inte helt okända Aeon. Så om du gillar Deicide (med en svensk touch), gör dig själv en tjänst och kolla upp Defaced Creation. Skivan är väl tyvärr inte helt lätt att få tag på men dyker upp på t.ex. Tradera med jämna mellanrum. Själv så har jag lyssnat på den här skivan sanslöst mycket genom åren och om jag ska ge ett betyg så blir det en självklar 9:a av 10 möjliga.

http://www.youtube.com/watch?v=vAd5u975rzU

3 svar till “En skiva ur arkivet (del 4)

  1. Svensk Deicide-dyrkan säger du?!
    Låter asfett, även om jag måste erkänna att mitt Deicide lyssnande mest grundade sig i deras ”farlighet” då det begav sig.

    • Man tilltalades ju väldigt mycket av deras ”farlighet” i början men jag tycker faktiskt att deras tre första plattor är bra på riktigt. Sedan så gick det tyvärr utför.

  2. Ping: Aeon är back in Black | Flyg, Audio & Vision …SLICE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s