FornMon PowerLunch

Har ganska precis avslutat min mycket trevliga FornMon PowerLunch. För er som inte vet så består en FornMon PowerLunch av tre delar: Mat, dryck och film. Maten skall gärna vara flottig, drycken får gärna vara öl (speciellt när det är helg) och filmen den är helt valfri.

I mitt fall så blev det föjande:

Mat: Två olika sorters pizzaslajsar, naturligtvis hemmagjorda. En med skinka, lök, champinjoner och beasås. Och en med chorizo, bacon, champinjoner och lök. Mycket smaskigt.

Dryck: 1st Guinness. En god mörk öl går alltid ner. Just denna är lite trist i sin folkölsform jämfört med den starkare varianten men får ändå betyget God på FornMons officiella betygsskala för öl.

Film: Den moderna klassikern Jurassic Park. Detta som en del av ett litet projekt på den trevliga filmsiten filmfenix.se som jag hoppat på. Man ska se på hela Jurassic Park-trilogin och sedan diskutera lite om den. Vad tyckte jag då? Jo, filmen håller väl hyffsat bra än men är lite daterad när det gäller dom visuella effekterna. För att inte tala om den ”häftiga” tekniken i filmen. Interaktiv CD-ROM och ett Unix-filsystem där man måste flyga runt i en 3D-värld för att hitta filen man är ute efter. Väldigt hi-tech. Förövrigt så var ljudet mycket bra och bilden helt ok på den Blu-Ray utgåva jag har. Filmen i sig får 3/5 i betyg.

Så var det med det. Förhoppningvis så blir det en FornMon PowerLunch snart igen.

Detta bildspel kräver JavaScript.

2 svar till “FornMon PowerLunch

  1. De slicarna ser supergoda ut! Jag som ganska nyligen såg hela triologin…. kanske skall foruma lite om det under en välkänd pseudonym?

    • Absolut. Om du känner för att hänga på ett filmforum där det händer lite mer än på ”det där andra forumet” så är det bara att hoppa på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s