Tack, nu vet jag

En av ”fördelarna” med att vara hemma och vara pappaledig är att man ganska ofta blir utsatt för Barnkanalen. Och idag så har denna barnkanal upplyst mig med följande ovärderliga kunskap: ”Sång låter mycket bättre när den sjungs”. Tack för den informationen Barnkanalen. Och tack och lov för att jag ska börja jobba igen nästa vecka.

Undrar om Dee Snider vet om det?

4 svar till “Tack, nu vet jag


 1. Hacka inte på Dee, han har en ball låt i alla fall. Jag önskar att jag hade barnkanalen, eller Cartoon Network i alla fall. Räknas katt som att man har barn, och därmed kan skaffa kanalerna?

  Tackar så hjärtligt för gratuletionen! Angående Warriors of the World är den väl inte så jättemycket att fira, men det faktum att Manowar finns är ju värt i alla fall en skål tänkte jag, så vafan.

  • He he, det var inte menat som kritik mot Dee. Undrade bara om sångare som Dee vet om att sång är bäst när den sjungs. Burn In Hell är oavsett en kanonbra låt, helt klart bland det bästa dom gjort.

   Katter är ju lite som små barn så det är bara att köra, skaffa alla barnkanaler du kan. Men SVTs Barnkanalen ingår väl i grundutbudet som alla i vårt land kan se? Jag har för mig det iaf.

   Manowars existens är absolut värt att fira. Lite synd bara att dom inte alls är lika roliga att lyssna på nuförtiden som på det goda 80-talet.

   • Jag kritiserar gärna Dee faktiskt! Himla patrask, men Burn in Hell, den är välutförd!

    Ja det stämmer nog kanske, men kan man se den som Barnkanalen under alla timmar på dygnet? Blir inte den något annat efter klockan whatever?

    Det är också jättesant. Men de släppte ändå en platta på min födelsedag, det är ett firbart koncept.

    • Stämmer bra det. Barnkanalen transformeras runt 8 på kvällen till… KUNSKAPSKANALEN!!!

     Edit: Fel av mig. SVT 24!!! ska det vara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s