Äntligen ett bra Star Wars-spel?

Lucasarts utannonserade idag att dom ska släppa ett spel som ska gå under namnet Star Wars 1313. Ett actionäventyr i tredje person där man kontrollerar en prisjägare. Och rent spontant tycker jag att det låter ganska så fett. Men samtidigt så har Lucasarts varit på dekis alldeles för länge och spelen från dom har generellt varit av alldeles för dålig kvalité, vilket gör mig lite orolig.

En gång i tiden gjorde Lucasarts mästerverk i parti och minut. Man levererade äventyrsspel, så kallade point and click-spel, av absoluta världsklass och Star Wars-spel som t.ex. Dark Forces och TIE Fighter. Men det var många år sedan nu och dom bästa spelen från Lucasarts under senare år har varit Lego-spelen som dom inte ens utvecklat själva utan bara agerat utgivare för.

Men utan att egentligen ha sett någonting av Star Wars 1313 så verkar det ändå lovande då det tydligen ska ha 18-årsgräns, utspela sig i Star Wars-universumets mörkare delar och låta spelaren leka med prisjägarprylar istället för en massa ”forcepowers”, vilket faktiskt känns ganska uttjatat vid det här laget.

Var redo att bli prisjagad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s