Return of the Cryptopsy

Ah, Cryptopsy. Detta en gång så fenomenala band vars musikaliska aktier tyvärr har störtdykt under senare år. Nu är dom på gång med ett nytt album som heter samma som dom själva. Och efter att ha lyssnat på två låtar här så är jag faktiskt svagt optimistisk. Det låter riktigt bra, Jon Levasseur är tillbaka i bandet och Flo Mounier bonkar trumskinn med samma frenesi som vanligt. Ja, detta kan faktiskt bli mycket trevligt och kanske, kanske tar dom sig över Atlanten så att man kan få möjlighet att se dom live igen.

2 svar till “Return of the Cryptopsy

  1. Jag är väl i minoritet här men jag tycker faktiskt ”the unspoken king” är kanonbra, och jag ser verkligen fram emot denna platta. Du vet väl att du kan beställa den direkt från bandet via din länk? 134 spänn inkl. frakt. Billigt.

    • Kan väl uppriktigt säga att jag inte gett The Unspoken King någon riktig chans eftersom det jag hört har varit så icke-Cryptopsy. Hade jag gett skivan en ärlig chans så hade jag säkert kunna uppskatta den, eller iaf delar av den. Men det är skitsamma för nu inväntar vi den nya plattan (bokad och klar) som kommer krossa allt och alla. 🙂

      Edit: Tycker inte att Once Was Not var så mycket att hänga i granen heller för den delen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s