Här vare streaming!

Igår var farsan och jag iväg på en liten Hifi-resa. Han skulle köpa ny förstärkare (Bladelius Thor III) och jag hade tänkt att investera mina julklappspengar i en Sonos Connect-spelare med tillhörande Bridge. Och tänk, det gick alldeles utmärkt. Säljarna hos ett par lokala handlade tog gladeligen emot våra pengar i utbyte mot lite trevliga hifi-prylar.

Väl hemma så började den enkla och smidiga processen med att koppla in Sonos-grejerna. Och så lätt och smidigt som det gick är det längesedan jag varit med om. In med Bridgen i routern för att kunna strömma trådlöst från källaren till övervåningen och in med Sonos Connect i Rotel-receivern via min DacMagic. Sedan bara lite minimalt småpill i Sonos-mjukvaran. Klart!

Musiken flödar från Spotify, Internet radio och FLAC-filer på nätverksdisken. Och allt styrs via datorn eller mobilen. Varför köpte jag inte dom här grejerna tidigare?

Hifi-kompisar.

Hifi-kompisar.

4 svar till “Här vare streaming!

  1. Du föll i Sonosfällan till slut där ja. Verkar ju grymt smidigt måste jag säga, speciellt det att styra från mobilen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s