Tribulation är på väg

I förra veckan så släpptes Tribulations nya skiva The Formulas of Death. En skiva jag verkligen sett fram emot sedan jag långsamt började slå av på lyssningfrekvensen av deras förra platta, utmärkta The Horror. Och nu är den alltså på väg från deras skivbolag Invictus hem till mig för att spisas i stereon. Det lilla jag hört från nya skivan låter lite annorlunda än tidigare men jag gillar det. Känns som om dom valt en lite mer hårdrockig och progressiv approach den här gången och skalat ner lite av dödsmetallen i musiken, så det skall bli mycket intressant att se och höra var detta slutar. Jag gissar på 2013 års upplaga av min årsbästalista.

Tribulation-The-Formulas-of-Death-cover

 

Passar även på att slänga iväg en liten kort ölrecension. Var nämligen och hälsade på i min lokala ICA-affär igår och plockade då upp en flaska av det lokala ölet Lerumspilsner. Det är tyvärr inte så lokalt som det låter då det görs av Grebbestads Bryggeri i Bohuslän och är tydligen exakt samma som deras folköl Koster. Lerumspilsner smakar i vilket fall ungefär som vilken folköl som helst och duger bra som matöl men är inget jag kan rekommendera om man vill sitta och smutta och bara njuta. 2/5 i betyg.

"Lokal" öl.

”Lokal” öl.

4 svar till “Tribulation är på väg

 1. Tribulation, ey? Jag har inte hört mycket av deras nya prylar alls. Kanske borde göra det. Sen, en annan dag.

  Däremot tänker jag inte tro på att en öl som heter Lerumspilsner bara kan få 2/5 pinnar. Den borde ju få två poäng till, bara för namnet. Lerumspilsner. Den vill jag dricka, finns den i starkölsformat?

  • Ta och kolla in nya Tribulation, en annan dag. Du kommer nog att uppskatta det.

   Nope, tyvärr finns igen stark version av Lerumspilsner. Det närmaste du kan komma borde väl vara Grebbestad Lager men då bommar du ju namnet. 🙂

   • Jag kollade in nya Tribulation igår, den var trevlig.

    Amenvafan. Jag vill ha Lerumspilsner, undra om det finns i Kristianstad.

    • Tyvärr så tror jag inte du hittar någon Lerumspilsner där men be Systemet ta hem några flaskor Grebbestad Lager åt dig. Så får du ju ett hum om hur Lerumspilsner smakar och dessutom en trevlig lager att smutta på nu när våren börjar smyga fram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s