Sommarspel

Summer Games

Fick hem några spel till den dammiga PS3:an igår. Tre spel som förhoppningsvis kan få mig att börja använda min stackars spelkonsol mer än vad det görs nu och som kanske även kan bidra med lite kul när sommaren inte bjuder på sin bästa sida. Det spel jag ser fram emot att spela mest är Ghost Recon: Future Soldier. Ghost Recon-serien har alltid tilltalat mig men tyvärr så har ju serien gått mer och mer mot action och bort från sina taktiska rötter. Future Soldier kanske inte är spelet som räddar serien men efter att ha kollat på en hel del recensioner så verkar det ändå rätt så kul och ska också kunna bjuda på en hel del co-op sköj. Om inte annat så får jag väl lira Advanced Warfighter 2 som också följde med. Det vet jag är kul för det har jag till den gamla krysslådan som står och dammar ännu mer än PS3:an.

Sedan så köpte jag ett spel med den inte helt korta titeln: Warhammer 40000 Space Marine (plus ett Limited Edition på det). Ett ”hack n slash” som utspelar sig i det inte helt fredliga Warhammer 40K-universumet och som också det ska bjuda på co-op-kul. Alltså, går det göra annat än att digga Warhammers krigiska tema med sina feta Space Marines, dödsbringande Dreadnaughts och galna Orker? Jag förstår verkligen varför Bolt Thrower valde att ha ett Warhammer 40K-omslag på sin fantastiska skiva Realm Of Chaos.

6 svar till “Sommarspel

 1. Ghost Recon ser faktiskt ut att kunna vara roligt. Jag och brollan får ta och beställa varsitt ex från andra sidan pölen så vi kan joina dig. 🙂
  Warhammer 40000 Space Marine är jag inte fullt lika övertygad om, men ser mig gärna överbevisad.

  • Klart att ni ska tjacka Future Soldier. Tror att Michael också är lite intresserad av att vara med.

   Ja Space Marine är en liten chansning. Men vafan, 80kr kan det ju vara värt att röja runt lite i Warhammer 40K-världen. Märkte dock att Limited Edition-grejerna hade gått ut för längesedan så nu blev det ingen Guld-Bolter eller Guld-Chainsword.

 2. Jag tänker lite att om ett spel heter Space Marine, så måste det ju vara helt sjukt bra. Om spel fungerar likadant som b-metal och är bättre ju hårdare titeln är, that is. Är det så? Och viktigast av allt: Finns det till Nintendo? För jag kan inte hantera kontroller som har mer än en A- och B-knapp, samt fyra pilar.

  • Synd att behöva säga det men tyvärr så funkar spel inte likadant som B-Metal. Space Marine är bra men spelet med det lite fåniga namnet Future Soldier är bättre. Sad but true.
   Och det finns tyvärr inte till NES, du får lira Contra en extra gång istället. 🙂

 3. Nu är det väl snart dags att sammanfatta exakt hur mycket du faktiskt spelat dessa två spel i sommar… 😀

  • Hmm ja. Vi spelade ju faktiskt en hel del innan semestern. Och det är väl inget som hindrar oss att fortsätta när jag börjat jobba igen. Men ett faktum är klart som korvspad: semester = ingen tid över till tv-spel. Vardagslunk är rätt så bra ibland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s