Svartmetall med Svart

Svart skiva vit bakgrund

Jahopp. Då var ännu ett musikaliskt Bandcamp-fynd ett faktum. Den här gången är det svenska Svart som charmade mig med sin känsliga och fint framförda Black Metal i samma skola som Shining. Att Svart låter likt Shining har i detta fall en högst logisk förklaring då bandet är ett enmansprojekt bestående av Draug, som även lirar bas i just Shining. Så det kan bli.

Det personliga helvetets spiral heter skivan som är bandets tredje fullängdare och kan fås för det facila priset av 10 euro (eller mer om man vill det) plus frakt. Men det gäller nog att inte vänta allt för länge om man vill ha en skiva för endast 50 exemplar har tryckts upp.

2 svar till “Svartmetall med Svart

  1. Det var fasligt möcke svart där du. Nu skall jag inte säga att jag låter tyngdpunkten i min skivsamling ligga på black metal, men det här lät ju schysst.

    • Lite svartmetall då och då är aldrig fel. Det vet ju du som en gång lirat i ett högkvalitativt band av den sorten. Fast Svart är nog mer depression och ångest än spikarmband och ultrafrenetiska melodislingor. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s