Borderlands 2

Mja… vad säger man.

För att fatta mig kort så var Borderlands ett av de bästa spelen som kommit till PS3 och det var också ett förbannat roligt spel att köra coop i tillsammans med GalacticMutilator.

BorderLands 2 kan ju inte bli alltför dåligt då tyckte man och köpte det glatt till fullpris direkt. Jag menar, bara hypen av det nya ryggsäckssystemet var ju värt pengarna för ett nytt spel… … … …[insert Borat-NOT]

Efter ett längre speluppehåll så satte vi oss igår kväll och spelade igenom ett par uppdrag och för min del så kändes det bara att jag helst av allt vill klara av det här spelet nu för att helt enkelt kunna lägga bort det och glömma det.

Det saknas något stort i spelet. Jag kan inte riktigt sätta ord på vad det är, men jag rycks aldrig med i storyn, och trots att man har uppdaterat grafiken med alla färger och detaljer man kunde hitta så är det heller inte särskilt snyggt. Det faktum att man i varje eldstrid behöver använda radarn för att hitta fienderna, helt enkelt för att de inte syns mot bakgrunden i spelet, är lägre än GlocalNet…

Man kan säga så här kortfattat: Den största anledningen till att jag spelar det här spelet är plikt. Det behöver bli avklarat så jag kan gå vidare. Jag föreställer mig att det ser ut så här när spelet är klart:

BL2_4CasualCharacters

6 svar till “Borderlands 2

    • Som jag ser det så är kan du med fullgott samvete plöja ned din tid i ettan istället :D. Spela det gärna två gånger dessutom! Det lär vara roligare än att börja med detta.

      Sen skall jag väl helt ärligt säga att jag börjar fundera på om Gunzerker var rätt klass för min del. I ettan var jag sniper, vilket jag tyckte var skitkul, så den där ”spring in och bröta i smeten”-stilen passar mig ganska dålig egentligen.. Men det förtar inte på något vis det faktum att du INTE SER vad som händer omkring dig. Det är oförlåtligt.

    • Jo, förstod nästan det. Det rungande ”nej” som kom när jag frågade om vi skulle sluta sa allt… 🙂

      Men nu har jag gnällt färdigt officiellt. Precis som med filmapan. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s