Jag och Petter (Lord Hulkiac revisited)

Jag och GameReactor-Petter har ett hemligt band mellan oss. Vi är bröder i ryggont och vi båda kör runt i en Nissan GT-R.  …eller nja… Trummor spelar jag ju inte och ingen Nissan står på garageuppfarten heller…

Men jag har faktiskt körkort en bil från Asien och jag spelar instrument, så vi är ju praktiskt taget samma person och borde vara bästa vänner.  …eller?

Nej, skit i Petter. Han kan ha sina parasiter i dricksvattnet och skriva om sina hamburgare och sin Nissan hur mycket han vill. Men ont i ryggen har vi båda två.

Jag har varit hos sjukgymnast för mina besvär och fått ett program som jag numer kör igenom var kväll. Men jag blir rätt less på att man hamnar i den här sitsen alls faktiskt så nu har jag bestämt mig för att faktiskt komma ur den form man får som småbarnsförälder, dvs. päronformen.

Därför så har jag faktiskt redan investerat i min framtida träning. Jag har skaffat en dedikerad mp3-spelare för träning: En Sony NWZ-W273

Enligt bilderna på förpackningen kan jag nu därför utföra diverse olika träningsformer såsom jogging, cykling, simning, stavgång och rodd. Synd att jag inte kan gymma med dem… det var ju det jag hade tänkt..  Nåväl, jag provar nog i vilket fall.

DSC_0450

4 svar till “Jag och Petter (Lord Hulkiac revisited)

  • Lord Crilloth, nynna detta till Dr albans – Cocaine :
   No no flac,
   no lossless sound,
   lot’s of lost bits
   just mp3

   och .wav då naturligtvis. 😉

   • No flac will blow your brains out, Mp3 will mash…your life.

    Nej då. Mp3 är ett mycket bra format. Skulle inte tro att jag skulle höra skillnad på en FLAC-fil och en 320k-mp3 t.ex. Eller kanske inte ens en 192:a.

    • Nej, speciellt inte i en träningsmiljö. Där är det mest viktigt att grejerna sitter kvar och inte låter för jävligt skulle jag säga. Den mesta musiken idag är ju redan så sönderkomprimerad redan i inspelningsstadiet så några bits hit eller dit är egalt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s