Episk cykeltur för att hämta loot

Scenariot är följande: frugan har bilen, en halvmil bort finns ett litet paket till mig och mitt enda tillgängliga färdmedel som är gratis är min cykel. Inte så mycket mer att be för än att ta sin hjälm och sätta sig på den trogne springaren och börja cykla.

Efter en kort bit så märker jag att det lilla flås jag hade en gång i tiden helt är bortfluget och benen känns ganska snart som överkokt spagetti. Vätskepaus krävs omgående och efter att ha börjat cykla igen så känns det lite bättre. En stund. För vägen till paketutlämningen går via det gym som jag ger pengar till varje månad men aldrig besöker. Det flinar hånande åt mig och jag inser att jag snarast borde besöka det där stället och då gärna transportera mig dit med cykel för konditionen kan knappast bli sämre känns det som.

Hur som helst. Paketet blir hämtat och efter en lika jobbig väg hem så kan jag äntligen öppna mitt paket, mitt fantastiska loot. Däri gömmer det sig fyra efterlängtade CD-skivor varav en är extra efterlängtad: Origins nya skiva Omnipresent. Äntligen så är den i min ägo! Nu skall omgivningen smiskas sönder och samman av John Longstreth och hans kompisar. Recension kommer.

4 svar till “Episk cykeltur för att hämta loot

    • Tjena, vetefan om jag skulle klarat av den där som det är nu. Skamligt kass kondis är det man har. Men det är väl bara att bita i det där äpplet och fortsätta. Det kan ju bara bli bättre. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s