The game to end them all

Det här spelet hittade hem igår:

Diablo III

Diablo III – Reaper of Souls i en ultimat ond version. Med original-Diablo III i en antagligen inte riktigt lika ond version med i priset. Inget speciellt i sig men lite utav en milstolpe för mig och min PS3:a i alla fall. För detta är officiellt det sista spelet jag skaffar till nämnda konsol. Efter detta så är det bara PS4 som gäller och steg 1 i denna process är att skaffa själva konsolen. Tyvärr så är det inga spel som kommit till PS4 än som får mitt gamla gamerblod att riktigt hetta till så detta lär inte ske förrän till jul. Men nu är det i alla fall bestämt, Diablo III – Reaper of Souls Ultimate Evil Edition är slutstation. Tack för allt PS3.

Alternativt soundtrack till detta då? Ja om man nu skulle tröttna på musiken i spelet. Här finns det ju såklart inte så många alternativ utan det är bara sorgligt insomnade Soulreaper som gäller. Finfin göteborgsk dödsmetall med Dissection-påbrå och båda deras skivor (Written in Blood och Life Erazer) är högst rekommendabla.

7 svar till “The game to end them all

  1. Har haft PS4 nu ett tag och precis som du säger, killer titlarna har saknats lite, men det verkar vara en del på gång nu. Sitter dock och spelar The Last of Us och det är så jäkla bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s