Den där nya Primordial-låten

Primordial har nu släppt ett första smakprov på kommande skivan i form av titelspåret Where greater men have fallen. Och ja, det är väl riktigt bra tycker jag, så här efter tre genomlyssningar. Det låter ungefär som man kan vänta sig när det gäller Primordial: tungt, mäktigt midtempo och Alan Averill gastar på sig karaktäristiska vis. Lite tråkigt att det inte är några större överraskningar kanske men i dessa tider så kan det ju vara bra med något som är tryggt och lätt att känna igen.

Hur som helst så kommer skivan att tveklöst att köpas när den kommer och jag hoppas på att hela skivan är i samma fantastiska klass som föregångaren Redemption at the Puritan’s hand vilken i mitt tycke var det bästa som släpptes 2011. Nu är ju bara frågan om man skall gå all-in och köpa deluxe-box , dubbel-vinyl och hela kittet eller om det räcker med en old-fashioned, gammal hederlig CD-skiva. Plånboken och framtiden får utvisa.

5 svar till “Den där nya Primordial-låten

    • Uppfriskande att vi inte tycker lika för en gångs skull. King Diamond är ju ett helt ok substitut även om det inte är någon megafavorit i min stora bok av favoriter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s