Må det aldrig töa

Den 7:e augusti i år. Då släpper Istapp äntligen sin efterlängtade uppföljare till debutskivan Blekinge som kom 2010. Skivan kommer att heta Frostbiten och är enligt bandet själva botemedlet mot solen och dess anhängare och kommer att täcka Jorden i ett lager av snö, is och glaciärer. Vi får väl se, kanske är det precis vad man önskar när hettan antagligen ligger på som värst. Ett första smakprov från Frostbiten har släppts på Soundcloud:

Jag tycker det låter bra. Det låter Istapp. Men rent produktionsmässigt så undrar jag om det inte är alldeles för mycket bas? Kanske är det mina skruttiga hörlurar jag har på mig just nu som spelar mig ett spratt för så här vill jag inte att det skall låta. Dränka fullgod Is-Black i ett lager av bas? Skandaul!

7 svar till “Må det aldrig töa

 1. Det verkar vara fel på mina hörlurar med… Men det kanske är mixat för dagens moderna laptophögtalare och dåliga in-ear headsets halvvägs på väg ut ur öronen? De kanske bara är realistiska?

     • Jag cyklar bara på asfalt och möjligtvis över grusvägar (någon gång kanske över en gräsplätt) så jag dundrar fram lika fort även om det regnar (men blåser det som det gjort denna våren går det bra mycket trögare).

      Jag gillar parenteser.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s