Fredagstips: Horn – Turm am Hang

Tyskar som lirar Black Metal och dessutom gör det bra hör man inte talas om så jätteofta men de finns. På riktigt alltså. Ett av dessa bra tyska band är Niklas Thiele och hans soloprojekt Horn som har spelat in naturromantisk svartmetall sedan 2003. Senaste skivan Turm am Hang kom så sent som den 27:e januari i år och är i mitt tycke ett riktigt bra stycke välspelad Black Metal från Nordrhein Westfalen, speciellt med tanke på att allt på skivan görs av en och samma tysk.

Så ta på dig das rucksack, ladda kruset med veteöl och bege dig ut på en äventyrlig färd i det tyska landskapet tillsammans med Horn.

4 svar till “Fredagstips: Horn – Turm am Hang

  1. Väldigt orelaterat till tysk black metal….men jag städade precis lite grann här på datorn, hittade mina öletiketter med drakborgstema jag pysslade ihop till en spelkväll häromåret. Du verkar uppskatta både öl och drakborgen. Vill du ha? Skoj om någon mer kan ha nöje av dom.

      • Ja exakt. 2 etiketter till varje flaska. Jag köpte färdig öl på systemet, tog bort orginaletiketterna, sen satte på drakborgenetiketterna. En ölsort för varje karaktär i originalspelet. På den bakre etiketten står samma information som på respektive karaktärskort (vighetsfaktor, kroppspoäng mm). Hade ju varit ännu bättre att brygga en egen Aelfric Ale osv, men det var lite överkurs för mig. Skickar gärna över bildfilerna ifall du vill ha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s